Playful Parenting – Leg jer til en lettere hverdag (E-bog)

200,00DKK

Du får et download-link tilsendt med din ordrebekræftelse.

Bogen downloades som PDF. Gem den på din computer, tablet eller telefon med det samme. Du køber kun ét download. Vær særlig opmærksom på, at du ikke kan downloade direkte til og gemme på iPhone. (Læs evt. Forlaget DeCostaMorells vejledning om overførsel til Apple-device)

Varenummer (SKU): 2 Kategori:

Playful Parenting er en anderledes tilgang til opdragelse og forståelse af vores børn. Fordi vi voksne helst vil sidde og snakke, forsøger vi næsten altid at tale os igennem problemer med vores børn. Men det er en fejl. Det er tit betydeligt lettere at løse de forskellige udfordringer ved brug af fysisk aktivitet eller leg. Denne bog giver dig forståelse for børns lege og følelsesliv, ligesom den giver dig forskellige redskaber til at hjælpe dit barn, og dig selv, til en lettere hverdag igennem leg.

Playful Parenting kan bruges, hvor som helst og når som helst. Ikke kun når det er tid til at lege. Playful Parenting starter med leg, men det rummer så meget mere – alt lige fra at trøste en grædende baby til bare at være sammen; forhandle om regler og aftaler eller håndtere den følelsesmæssige reaktion, der kommer ovenpå et uheld eller en konflikt; fra at blive klar til skole til at lytte til et barns frygt og drømme før sengetid.

Forfatter og psykolog Lawrence J. Cohen siger, at leg er børnenes måde at udforske verden på, det er sådan, de udtrykker deres inderste følelser. Leg er børns måde at komme tæt på, dem de holder af og komme igennem situationer som stresser dem eller gør dem bange – og så leger de selvfølgelig for at brænde krudt af. Det er derfor Playful Parenting er så vigtigt og effektivt, når du vil knytte et stærkt bånd til dit barn. Igennem leg møder vi barnet i barnets verden. Igennem leg kan vi bearbejde intense følelser som f.eks. vrede og frygt, styrke barnets selvtillid og lægge fundamentet til et meget bedre samarbejde i familien.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Playful Parenting – Leg jer til en lettere hverdag (E-bog)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere